Publiskā diskusija “Kas ir Tavas izvēles pamatā?”

“Asociācija Ģimene” aicina sabiedrību sekot līdzi EP pirmsvēlēšanu diskusijai “Kas ir tavas izvēles pamatā?” Kādas vērtības un ģimenes identitātes izpratni vēlamies paust mēs kā sabiedrība, kas ir daļa no Eiropas? Vai Latvija var kļūt par robežvalsti, kas vieno Rietumus ar Austrumiem?

Biedrība “Asociācija ģimene ” sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti šodien, 14. maijā rīko Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu diskusiju “Kas ir tavas izvēles pamatā?”. Tās mērķis ir padziļināt studentu un visas sabiedrības kopējo informētību par būtiskām norisēm ģimenes politikas jautājumos Latvijā un Eiropas Savienībā.

Diskusijā apstiprinājuši dalību 4 Saeimā pārstāvēto partiju Eiropas Parlamenta deputātu kandidāti Baiba Broka (Nacionālā apvienība VL-TB/LLNK ), Iveta Šulca (ZZS), Guntars Jirgensons (Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”), Pēteris Vinķelis (partija “Vienotība”), kā arī 2 ārpus Saeimas esošo partiju pārstāvji Inga Bite (Latvijas Reģionu Apvienība) un Armands Agrums (Kristīgi demokrātiskā savienība).

Diskusija notiks Rīgas Tehniskajā universitātē, Kaļķu ielā 1, 410.auditorijā, no plkst. 15:00 – 17:00.

Tiešraidi translēs televīzijas kanāls OTV, tā būs pieejama arī Apriņķis.lv, Delfi.lv un citās internetvietnēs.

Debates vadīs Elita Kleinhofa – Prūse un Edgars Svētiņš.

Informāciju sagatavoja:
Ilona Bremze,