Latvijas nākotnes drošība ir stiprās ģimenēs ar bērniem.

Biedrība „Asociācija ģimene” sveic visus Latvijas cilvēkus Starptautiskajā Ģimenes dienā! Svētku reize ir labs laiks, lai novērtētu, cik liela vērtība mums katram ir ģimene, no kuras esam ienākuši šai pasaulē, kā arī vecāki, kas mums ir dāvājuši pašu dārgāko – dzīvību!

Iespējams, daudziem ne visas bērnības atmiņas būs saulainas, tomēr ir vērts tajās pakavēties, lai domās pateiktu paldies tiem cilvēkiem, kas par mums ir rūpējušies un palīdzējuši dzīvē kaut ko sasniegt. Arī tad, ja ne viss ir bijis gludi un piedzīvota pārestība no vistuvākajiem, meklēsim spēku piedot, lai neatkārtotu tās kļūdas, kuras pieļāvuši mūsu vecāki. Tikai veidojot savas ģimenes un audzinot bērnus, sākam labāk izprast, cik daudz laika un mīlestības jāiegulda attiecībās, lai tās būtu veselīgas un stipras. Tas prasa ne tikai garīgu spēku, bet arī zināšanas un valsts atbalstu. Īpaši šodien, kad ģimenes un laulības kā dabīgas pamatšūniņas pastāvēšana ir nopietni apdraudēta gan Eiropā, gan citviet pasaulē. Tam ir daudz iemeslu, bet galvenais – pārprastas cilvēktiesības, kuras sabiedrībām tiek uzspiestas ar jaunu tiesisko regulāciju, tādājādi sagraujot tradicionālās morāles normas un dabīgas ģimenes institūciju, to aizstājot ar partnerattiecību likumu vai pat laulības fakta atzīšanu starp viena dzimuma cilvēkiem.

Latvijas nākotne ir mūsu rokās! Latvijas drošība ir stiprās un kuplās ģimenēs ar bērniem, kuriem mācīsim augstus tikumības standartus, uzticību un atbildību laulības dzīvē, cieņu pret vecākiem, līdzcilvēkiem un savu valsti. Tiesības nepastāv atrauti no pienākumiem. Tradicionālās vērtības un augsta morāle ir mūsu izdzīvošanas garants šodienas mainīgajā pasaulē. Par laimi mēs kā sabiedrība esam spējuši nosargāt dabīgu ģimeni un laulības institūciju starp vīrieti un sievieti, kuru aizsargā Latvijas Satversme. Būsim atbildīgi paši savās ģimenēs un prasīsim atbildību no politiķiem, kuri vēlas paplašināt dabīgas ģimenes un laulības jēdzienu, tādējādi vēršoties pret LR Pamatlikumu.