ASV prezidents Baidens parakstīja rīkojumu, nosakot, ka ASV ārpolitikas centrā būs homoseksualitātes un transgenderisma aizsardzība un veicināšana

Jaunais ASV prezidents Džo Baidensšonedēļ parakstīja rīkojumu, kas nosaka, ka ASV ārpolitikas centrā būs homoseksualitātes un transgenderisma aizsardzība un  veicināšana. Dokumentā teikts: “visiem ASV departamentiem un aģentūrām, kas nodarbojas ar ārpolitikas jautājumiem, jānodrošina, ka ASV diplomātija un finansējums veicina un aizsargā lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu, kvīru un interseksuālu cilvēku cilvēktiesības visā pasaulē”.

Cilvēktiesību aizstāvjiem rada bažas fakts, ka šajā gadā 10 miljoni ASV dolāru tiks novirzīti “Globālajam līdztiesības fondam” (Global Equality Fund), kas ļaus ASV valdībai iekļaut tā saucamajā melnajā sarakstā ārvalstu reliģiskos līderus, kuri iestājas par dabisku ģimeni un pret LGBT uzkundzēšanos. Reliģiskajiem līderiem varētu piemērot tādas pašas sankcijas, kādas tika piemērotas Krievijas oligarhiem, aizliedzot tiem iebraukt ASV. Sankcijas skars arī nevalstiskās organizācijas, kas iestājas pret gender ideoloģiju un par dabisku ģimeni.

Šis rīkojums ir kā pateicība LGBT elitei, kas sniedza atbalstu Baidenam viņa priekšvēlēšanu kampaņā.

Nav noslēpums, ka ASV Demokrātu partija ļoti aktīvi iestājas par LGBT jautājumiem, abortiem un gender ideoloģijā balstītu seksuālo izglītību, turpretī Republikāņu partija aicina cienīt cilvēka dzīvību no ieņemšanas brīža, skatīties uz cilvēku kā vienotu veselumu, kura dzimums balstās bioloģiskajā realitātē, nevis mainīgajās sajūtās, un cilvēka seksualitāti saistīt ar vērtībām.

Jāsaka, ka Latvijas valdības vadītāja Krišjāņa Kariņa pozīcija šajos jautājumos ne ar ko neatšķiras no ASV prezidenta Baidena uzskatiem. Kariņa kungs aicināja nevirzīt Satversmes grozījumus, kas paredz iekļaut Satversmes 110.pantā ģimenes definīciju. Tāpat Ministru prezidents ne reizi nav sasaucis Demogrāfijas lietu padomi, lai gan Latvijas demogrāfiskie rādītāji ir ļoti zemi.

Neskatoties uz līdzšinējiem ideoloģiskajiem centieniem, pazemojumiem un apsaukšanos, daudzi ASV un Latvijas iedzīvotāji turpina pastāvēt savās vērtībās un nepadoties labi apmaksātu ideologu (žurnālistu, politiķu u.c.) centieniem sagraut ticību dabiskas ģimenes pastāvēšanai cauri gadsimtiem.

Atgādinām, ka jūs kā NVO, uzņēmums, draudze vai privātpersona varat pievienoties Memorandam ģimenes vērtību stiprināšanai, aizpildot šo anketu.

Ja esat saņēmuši draudus vai jūsu tiesību ierobežojumus dēļ tā, ka paužat atbalstu dabiskas ģimenes pastāvēšanai, rakstiet mums uz e-pastu: [email protected]