Jau šajā svētdienā Starptautiskā Ģimenes diena!

Jau šajā svētdienā, 15. maijā, kopā svinēsim Starptautisko ģimenes dienu! Aicinām no plkst.12.00 līdz plkst.18.00 būt ar mums kopā tiešsaistes programmā. Sazināsimies ar dažādu ģimenes dienu svētku norišu vietām Latvijā, priecēsim ar vērtīgām sarunām studijā, rosināsim vairākas diskusijas par Latvijas ģimenēm šobrīd aktuāliem jautājumiem, lai kopā ar jums piedzīvotu atziņas, izaugsmi un cerību rītdienai. Vēlamies caur sirsnīgām sarunām un domātrosinošām diskusijām izcelt to vērtību, par ko mums ir vērts priecāties un ko ir vērts svinēt katru dienu – stipru ģimeni! Šis noteikti būs vērtīgs laiks kopā ar mums, jo – 1. Būsiet pirmie, kas redzēs divu īpašu Latvijas mūziķu radītu dziesmu VIDEO KLIPU PREZENTĀCIJAS. Dienas gaismu ieraudzīs klipi dziesmām “Stipra ģimene” (Kaspars Ezeriņš un Tīsu ģimene) un “Dzīvības pavediens” (Valdis Indrišonoks, Pēteris Upelnieks, Dārta un Emīlija Sedlenieces) Tās ir īpašas dziesmas parakstu vākšanas kampaņai (par ģimenes jēdziena nostiprināšanu Satversmē). Video klipos piedalījušās ir vairāk nekā 150 Latvijas ģimenes! 2. Sarunāsimies ar divu īpašo bērnu mammu no Gulbenes – JANU PRAŠKEVIČU. Ko viņas ikdienā nozīmē neparastais tetovējums, kā viņa tiek galā viena pati un kāpēc viņas abi dēli ir liels brīnums? 3. Centīsimies saprast, kā svinēt svētkus un baudīt laiku kopā ar savu ģimeni, ja mums netālu notiek karš. Latviete LĪGA GARKUŠA pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, kara 37. dienā kopā ar vīru un savām četrām meitām atbrauca uz Latviju. Karš uz daudzām lietām liek paskatīties citām acīm un novērtēt, ka ģimenes dēļ ir vērts rīkoties! 4. Kā saglabāt laulību 40 gadu garumā un kā turpināt būt viens otram svarīgākie cilvēki un kā veidot ap sevi paliekošu mantojumu – par to runāsim ar ARAS UN AIJU NOREIKĀM. Interviju piedāvās sarunu cikla... Lasīt tālāk
Pikets pret Civilās savienības likumprojekta pieņemšanu

Latvijas Vīru biedrība aicina uz piketu 31.martā 8.30, lai aicinātu Saeimas deputātus balsot PRET viendzimuma partnerattiecību jeb Civilās Savienības likumprojektu.Pikets notiks gan klātienē, gan tiešsaistē.Klātienē pikets notiks 50m no Saeimas nama pie Jēkaba kazarmām. Savukārt, tiešsaistes pikets notiks vietnē Facebook: https://fb.me/e/39QZjUkC0Noskaties Latvijas Vīru biedrības vadītāja Andara Iganca aicinājumu un izvēlies sev ērtāko dalības veidu: https://youtu.be/ao0ONOJkUPg# Uzskatām, ka Civilās savienības likumprojekts radīs vairāk problēmu, nekā atrisinās atsevišķas problēmas, ar kurām saskaras viendzimuma pāri un kuras var risināt notariālā kārtībā bez atsevišķa 3 likuma pieņemšanas.# Uzskatām, ka Satversmes tiesa, lemjot par tēva atvaļinājuma saistībā ar bērna piedzimšanu piešķiršanu mātes seksuālajai partnerei, ir pārkāpusi savas pilnvaras un ietiekusies demokrātiski leģitimēta likumdevēja darbības sfērā.# Uzskatām, ka tik nozīmīgs jautājums kā ģimenes jēdziens, ar to saistītās valsts pamatvērtības un ietekme uz demogrāfiju ir jāizlemj tautas nobalsošanā, tāpēc šobrīd tiek vākti paraksti, lai ierosinātu tautas nobalsošanu par ģimenes jēdziena nostiprināšanu Latvijas Republikas Satversmes 110.pantā.# Aicinām Saeimas deputātus balsot pret Civilās savienības likumprojektu un ļaut tautai izlemt ģimenes jēdziena... Lasīt tālāk
Deviņi kristīgo baznīcu vadītāji uzrunā Saeimas deputātus