Dzimumu līdztiesības konference

„Asociācija Ģimene”  2013. gada 23. oktobrī parakstīja līgumu ar  Sabiedrības integrācijas fondu par projekta „Pilsoniskās sabiedrības un iedzīvotāju līdzdalība dzimumu līdztiesības politikas izstrādē un īstenošanā” 2013. gada darba plāna īstenošanu EEZ finanšu... Lasīt tālāk
Mācību kursa “Cilvēkdrošība” saskaņošanas sanāksme.

2015.gada 6. februārī biedrība “Asociācija Ģimene” piedalījās saskaņošanas sanāksmē par Informatīvo ziņojumu “Par civilās aizsardzības kursa izmaksām, ieviešanas grafiku vispārējās izglītības iestādēs un profesionālās izglītības iestādēs” (Ziņojums), lai izteiktu savus iebildumus un ierosinājumus par Valsts izglītības un satura centra (VISC) piedāvātajām kursa tēmām sadalījumā pa vecumgrupām un kursa izstrādes kārtību.

Lasīt tālāk
Atklāta vēstule 12. Saeimas deputātiem

Asociācija Ģimene 2014.gada oktobrī neilgi pēc 12. Saeimas ievēlēšanas ir vērsusies pie Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas, lai aktualizētu jautājumu par 2014.gada 18.septembrī Saeimas deputātu ierosinātajiem grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā.

Lasīt tālāk

Publiskā diskusija “Kas ir Tavas izvēles pamatā?”

“Asociācija Ģimene” aicina sabiedrību sekot līdzi EP pirmsvēlēšanu diskusijai “Kas ir tavas izvēles pamatā?” Kādas vērtības un ģimenes identitātes izpratni vēlamies paust mēs kā sabiedrība, kas ir daļa no Eiropas? Vai Latvija var kļūt par... Lasīt tālāk