Piedāvājam iepazīties ar Stambulas Konvencijas pamattekstu

Ņemot vērā publiski izskanējušo informāciju par Stambulas konvencijas tulkojuma gala versijas publisko nepieejamību, publicējam Labklājības ministrijas Konceptuālo ziņojumu „Par Latvijas pievienošanos Eiropas Padomes Konvencijai par vardarbības pret sievietēm un... Lasīt tālāk
Aicinām uz ekspertu diskusiju par Stambulas Konvenciju, jeb “Eiropas padomes Konvenciju par vardarbību pret sievietēm un vardarbību ģimenē novēršanu un apkarošanu.”

Š.g. 11.februārī plkst. 14:00 Rīgas domes 508.telpā notiks ekspertu diskusija par Stambulas Konvenciju jeb “Eiropas Padomes Konvenciju par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu”.Pieteikšanas dalībai pasākumā līdz 10.februārim,... Lasīt tālāk
Par dzimumaudzināšanu. Kā un kāpēc par to jārunā?

Dzimumaudzināšana Kādēļ par to jārunā? „Eiropas seksuālās izglītības standarta paraugā” kā centrālā ass par cilvēka dzimumu ir izvirzīta seksualitāte, kura ietver dzimumu gendera (dzimtes) identitāti un lomas, seksuālo orientāciju, dzimuma instinktu, baudu, tuvību un... Lasīt tālāk
Krīzes Grūtniecības centrs aicina uz apmācību!

Informēju Jūs, ka sabiedriskā labuma organizācija – biedrība “Krīzes grūtniecības centrs”, sākot ar šī gada 13. oktobri, uzsāks sertificētu apmācību ciklu “Aicināti rūpēties”. Šīs apmācības piemērotas cilvēkiem, kuri vēlas izprast... Lasīt tālāk
Seminārs “Kad seksualitāte sāp”

Seksualitāte cilvēkam ir dota kā milzīga dāvana, kas saistīta ar vīrieša un sievietes mīlestību, dzimumidentitāti un dzīvības noslēpumu. Tomēr bieži šī joma tiek ievainota, kas turpmāk mums traucē pieņemt to kā svētību. Seminārs „KAD SEKSUALITĀTE SĀP” ir veltīts seksualitātes problemātiskiem aspektiem, kas tiek aplūkoti saskaņā ar kristīgo antropoloģiju un modernas psiholoģijas zināšanām.

Lasīt tālāk